De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Obama: snel bewijs ISIS-betrokkenheid wissen..?

Het was John McCain die als postillion d'amour het pad baande voor de bekrachtiging van ISIS in Syrië. Financiële middelen zouden er komen, na zijn gesprekken met.. ISIS-leider Al Baghdadi.

Het was John McCain die als postillion d’amour het pad voor de regering Obama baande, om ISIS in het midden-oosten, maar vooral in Syrië te bekrachtigen. Financiële middelen en vooral militaire steun van het Amerikaanse militair-industrieel complex, zouden er komen, na de gesprekken van John Cain met.. Jazkeer.. ISIS-leider Al Baghdadi..!

Obama: nu snel bewijs ISIS-betrokkenheid wissen..?

2016 © Johan Hallaert | deze versie WantToKnow.nl/be

Nu in de VS de wissel van de wacht een feit geworden is, heeft Obama het bevel gegeven om prioriteit te geven aan de vernietiging van elk bewijsmateriaal dat de samenwerking tussen het Pentagon, de CIA met de islamisten blootlegt. De schaamteloze al-Nusra opvolger, in de vorm van Dschabhat Fatah asch-Scham moét en zal daarbij volledig worden geliquideerd. Officieel is het bericht dat men wil voorkomen, dat een deel van Syrië tot een bolwerk van al-Qaeda zou kunnen uitgroeien. Terwijl in het verleden dit huurlingenleger nou juist een speerpunt vormde in de strijd tegen de Syrische regering en haar president Bashar al-Assad…

Inmiddels is duidelijk afgesproken, kennelijk ook tussen Poetin en Hollande, dat gematigde terrroistische strijdgroepen niet zullen worden aangepakt.. Wij vragen ons af, wat het criterium voor 'gematigd' dan is..!!

Inmiddels is duidelijk afgesproken, kennelijk ook tussen Poetin en Hollande, dat gematigde terrroistische strijdgroepen niet zullen worden aangepakt.. Wij vragen ons af, wat het criterium voor ‘gematigd’ dan is..!!

In werkelijkheid kunnen we dit bevel dus eerder als voorzorgsmaatregel interpreteren, waarbij elk verband tussen het Pentagon en de geïnstalleerde terreur weggenomen gaat worden. Obama’s aangewezen opvolger, Donald Trump, kondigde immers al in zijn verkiezingscampagne aan om in Syrië, nauwer te willen samenwerken met Rusland, om eventueel gezamenlijk de islamistische terreurgroeperingen te vernietigen.

De Obama-uitvinding: ‘Gematigde rebellen’…
Tot nog toe benadrukte de Amerikaanse regering herhaaldelijk, alleen de zogenaamde ‘gematigde rebellen’ te ondersteunen. Dit zijn echter dezelfde huurlingen die eveneens zonder schroom kinderenhoofden afhakken (iets waar zelfs ‘Der Stern’ over berichtte), feiten die de globalisten in Washington DC eigenlijk geen moer kunnen schelen.

Het onderscheid tussen de ‘gematigde’ dan wel de ‘radicale’ strijder, bleek men immers niet te kunnen onderscheiden. Dat de door de CIA opgeleide en getrainde huurlingen binnen de kortste tijd van het voorplan verdwenen en zich naadloos vervoegden in de gelederen van IS, al-Nusra of één van hun vele afgeleide groeperingen, werden steeds bestempeld als ongelukkig toeval, waar men ook onmogelijk grip op zegde te hebben …

Het is volledig begrijpelijk dat de VS, als hoofdsponsor van IS, niet zo in haar sas is met de komst van Rusland naar Syrië..! Hoe ver zijn we van de publiekelijke ontmaskering van IS als Zionistische camouflage..??

Het is volledig begrijpelijk dat de VS, als hoofdsponsor van IS, niet zo in haar sas is met de komst van Rusland naar Syrië..! Hoe ver zijn we van de publiekelijke ontmaskering van IS als Rothschild-Zionistische camouflage..??

Maar steeds duidelijker blijkt nu echter, dat deze chaostheorie een gewilde en doelbewuste gestuurde strategie is, om zonder zweem van medeplichtigheid, zich te kunnen onttrekken van elk internationaal recht. Om zodoende ongestraft Syrië dan wel Irak of Yemen te kunnen ontwrichten, te ontvolken en de infrastructuur ervan zoveel mogelijk te vernietigen. En alléén dat doel dient de oprichting en de steun aan IS of ISIS..

De Amerikaanse positie in Syrië/Irak onder zware druk..
De vraag is ook, wat er met het door Amerikanen en Koerden ingepikte land in Noord-Syrië en Noord-Irak staat te gebeuren? Daar immers bouwden en bouwen de Amerikanen, nog steeds de ene na de andere (onwettige) militaire basis. Kennelijk met het doel voor eeuwig verder controle te kunnen houden op deze regio. Een geopolitieke, ‘noodzakelijke’ zet, ook al, omdat de Yankees binnenkort waarschijnlijk door Turkije de deur zullen worden gewezen. Maar zeker ook omdat men in deze bufferzones absoluut wilde verder gaan met de opleiding- en training van huurlingen en terroristen. Sorry, de ‘rebellen’ genoemd.

Het 'goede werk' van John McCain, achter al die fijne 'volksopstanden', lijkt uiterst waardevol. Voor de VS dan. En uiterst opzichtig...

Het ‘goede werk’ van John McCain, achter al die fijne ‘volksopstanden’, lijkt uiterst waardevol. Voor de VS dan. En uiterst opzichtig…

De continuïteit van terreur en chaos was immers een hoofdzorg, tot algemene verzwakking van de infrastructuur en de ontvolking van de regio. Verder moest dit geannexeerd gebied ook dienen om de uitbouw van het zogenaamde ‘zijdenrouteproject’ te blokkeren en/of helemaal te verhinderen.

Een project dat door China en Rusland wordt gepromoot; en dit project zou immers de regio een sterke economische boost kunnen gaan geven, waardoor het zich geheel kunnen doen verzelfstandigen en onafhankelijk maken van elke Westerse invloed. Iets wat de VS, de Britten en de EU helemaal niet graag zien gebeuren.

Voor dit doel werd eerder ook al de Oekraïne via een contrarevolutie, door het westen geannexeerd. (Overigens ook ‘uiterst fijntjes’ door senator John McCain voorbereid!) Een land dat nu compleet verdeeld en gedesillusioneerd aan de afgrond staat en totaal door corrupte oligarchen en westerse multinationals wordt leeggezogen en leeggeroofd. Inderdaad, een Griekenland 2.0, met andere woorden.

En ja, nóg zo’n succesvol EU-project. Tijd vooral dus, voor andere leiders en visies. De komst van Trump in de VS moge OPNIEUW een waarschuwing zijn aan onze eigen gevestigde politieke klasse … Het tij is aan het keren. Afwachten maar of het betert dan wel we van de regen in de drop belanden!

Lees de vertaling van de ‘officiële berichtgeving’ die omtrent deze politieke ‘moves’ worden geplaatst. Waarbij vanzelfsprekend, de ene nieuwsbron het nét weer even anders zegt dan de andere. Deze publicatie is van de website Deutsche Wirtschafs Nachrichten (DWN) van vandaag. Hopelijk helpt het met het vormen van een beter beeld rond de situatie in Syrië/Irak in relatie tot de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten en de rol die de regering Obama en The Powers That Be daarin vervullen.. Tot je dienst!

|- 13 november 2016 -|

Johan Hallaert

U-BOCHT IN SYRIË:

De VS en Rusland gaan samen huurlingen aanpakken.

De VS en Rusland hebben samen huurlingen bestookt in de Syrische provincie Idlib. Het einde van Jabhat al-Nusra lijkt nabij te zijn. Het bevel van de Amerikaanse president Barack Obama aan het Pentagon, om onmiddellijk de aanval op het Jabhat al-Nusra Front te openen, toont impact. De huurlingen van Jabhat al-Nusra (Fatah al-Sham) klaagden afgelopen woensdag in een verklaring over een aanval door de US Air Force in de Syrische provincie Idlib. De US Air Force zou daarbij tien leden van de Jabhat al-Nusra hebben gedood, dat meldde Al-Masdar News.

dwn-syrie-rusland-usa

Onder de doden bevonden zich ook twee commandanten van het Jabhat al-Nusra Front. Eerder had de Amerikaanse Luchtmacht geen noemenswaardige luchtaanvallen tegen de Jabhat al-Nusra milities nog uitgevoerd. De Russische luchtmacht heeft daar bovenop, in de afgelopen 24 uur, massaal luchtaanvallen uitgevoerd op de aanvoerroute van de huurlingen tussen Idlib en Aleppo (M-5). De aanvallen waren gericht tegen de groep IS (=Dschaisch al-Fatah).

muslims against ISISDaarnaast heeft de Russische luchtmacht ook de stad Saraqib tot wel 25 keer gebombardeerd. Volgens Al-Masdar News wordt Saraqib geacht een ‘key city’ te zijn, langs de aanvoerroute. Het Russische ministerie van Defensie kondigde ook aan om vanaf woensdag raketten van de Russische marine te willen gebruiken tegen de huurlingen in Syrië, zo meldt de Engelse ‘The Daily Mail’.

De Syrische president Bashar Assad is bereid om samen te werken met de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump. Dat zei Assad’s adviseur Bouthania Shaaban op donderdag aan de TV-zender NPR. “Ik denk dat het Amerikaanse volk de wereld een grote en belangrijke boodschap heeft toegestuurd,” zo citeert The Independent Shaaban. Trump zei eerder deze week dat het proberen te verkrijgen van een regime-change in Syrië, enkel voor instabiliteit in het Midden-Oosten heeft gezorgd.

De regering in Damascus moet ondersteund worden om het extremisme, dat Syrië nu in chaos heeft ondergedompeld, te bestrijden, aldus het inzicht dat president-elect Donald Trumps deelde. Trump had eerder ook gezegd dat hij de ondersteuning voor de huurlingen in Syrië, die vooral in Idlib en in de zuidelijke gebieden van het land actief zijn, wil gaan stopzetten. Woensdag nog hadden de huurlingen van Jabhat al-Nusra in Syrië, hun bezorgdheid geuit over de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen..!

Hun situatie zal zich dramatisch verslechteren, aldus Sakaria Malahifdschi, vertegenwoordiger van een de huurlingengroepering in Aleppo, tegen Reuters. Hij wees erop dat Trump het terneerslaan van de terroristische militie ISIS, een hogere prioriteit geeft dan de afzetting van president Assad. In een televisiedebat had Trump gezegd dat hij Assad niet mocht, maar dat deze Syrische leider, samen met Rusland en Iran, de terroristische militie ISIS wel vernietigde.

Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)

Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)

 

 

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information