De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Epstein is de zoveelste goede bekende van de Clintons die onder mysterieuze omstandigheden is gestorven

Op zaterdag werd bekend dat miljardair Jeffrey Epstein dood was gevonden in zijn cel in Manhattan.

Een dag voor zijn dood werden 2000 rechtbankdocumenten geopenbaard over het netwerk rond de beruchte pedofiel.

De documenten onthullen onder meer dat oud-president Bill Clinton een privéfeestje organiseerde op het pedofieleneiland van Epstein.

Seksuele intimidatie

Epstein is de zoveelste goede bekende van de Clintons die onder mysterieuze omstandigheden is gestorven.

In 2016 publiceerde CBS Las Vegas een lijst van bekenden van Bill en Hillary Clinton die plotseling om het leven zijn gekomen.

Op de lijst staat onder meer Mary Mahoney. Zij liep stage in het Witte Huis en werd in juli 1997 vermoord in een Starbucks-filiaal in Georgetown. Ze stond op het punt een boekje open te doen over seksuele intimidatie in het Witte Huis.

Ron Brown was minister van Handel en voorzitter van de Democratic National Committee. Hij stierf tijdens een vliegtuigongeluk.

Volledige medewerking

Een patholoog die betrokken was bij het onderzoek liet weten dat er een gat in Browns schedel zat die overeenkwam met een schotwond.

Brown werd rond het moment van zijn dood onderzocht en had volledige medewerking toegezegd.

De andere inzittenden van het vliegtuig stierven ook. Enkele dagen laten pleegde de luchtverkeersleider zelfmoord.

In september 1992 werd politiek directeur van de Democratic National Committee Paul Tulley dood gevonden in een hotelkamer in Little Rock.

Zwart boekje

Hij werd door Clinton omschreven als ‘een goede vriend en vertrouwde adviseur’.

James Bunch pleegde zelfmoord. Naar verluidt beschikte hij over een ‘zwart boekje’ met namen van invloedrijke personen die prostituees bezochten in Texas en Arkansas.

Suzanne Coleman zou een affaire hebben gehad met Clinton toen ze openbaar aanklager van Arkansas was. Hoewel ze van achteren in het hoofd werd geschoten, werd haar dood als zelfmoord beschouwd. Ze was zwanger op het moment dat ze stierf.

De lijst, die hier in zijn geheel is terug te lezen, bevat in totaal 47 namen. Daaronder bevinden zich maar liefst 12 voormalige bodyguards van de Clintons.

Epstein

Bron: ninefornews

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information