De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Een nieuwe 'False flag' komt eraan

Zoals hem is opgedragen door zijn meesters in Tel Aviv heeft Donald Trump Amerika teruggetrokken uit de nucleaire deal met Iran. 

Je voelt de bui al hangen, want alles en iedereen is voorbereid op een Iraanse aanval die nu toch echt gaat komen, een aanval die alleen niet door Iran zal worden uitgevoerd ondanks dat dat wel de boodschap zal zijn in de mainstream media. 

Alles wees de afgelopen dagen al op een escalatie in het Midden Oosten, waar het wachten eigenlijk alleen nog was op de formele bevestiging dat Israël/Amerika zich terug zou trekken uit de nucleaire overeenkomst met Iran die in 2015 met heel veel moeite tot stand was gekomen.

Donald Trump heeft laten weten dat de Verenigde Staten het nucleaire akkoord met Iran uit 2015 opzeggen. Dat meldde de Amerikaanse president dinsdag tijdens een persconferentie. „Iran moet nooit nucleaire wapens krijgen.”

De beslissing maakt de weg vrij voor de Verenigde Staten om opnieuw economische sancties te treffen tegen de Islamitische Republiek. De VS gaan op het hoogste niveau economische maatregelen nemen tegen Iran. Ook landen die Iran helpen, zullen worden aangepakt, aldus de Amerikaanse president.

WW3 alert

Wat er nu gaat gebeuren weet eigenlijk niemand, maar de kans is enorm groot dat er uit naam van Iran een aanval zal worden uitgevoerd op Israël, waardoor dit land het formele excuus krijgt om zowel Syrië als Libanon aan te pakken/vallen.

Als er ooit een moment was dat een zogenaamde Iraanse aanval op Israël aannemelijk zou zijn, dan is het nu. Na het opzeggen van de overeenkomst door Trump en het feit dat Israël vorige week met tactische kernwapens aanvallen heeft uitgevoerd op een militaire basis in Syrië, waarbij een fiks aantal Iraniërs om het leven zijn gekomen.

Dus, de hele wereld zal geloven dat een gefrustreerd Iran het arme belaagde Israël gaat aanvallen.

Daarnaast zal Israël natuurlijk nooit democratische verkiezingen in een ander land accepteren, wanneer het haar niet uit komt, zoals afgelopen weekend is gebeurd in Libanon.

In Libanon heeft Hassan Nasrallah, de leider van het door Teheran aangestuurde islamitische terreurleger Hezbollah, de overwinning uitgeroepen voor het Shi’itische blok na de eerste parlementsverkiezingen sinds 2009. Voordat de officiële uitslag binnen was verklaarde hij dat het ‘verzet’ tegen Israël nu gegarandeerd blijft.

Het pro-Iraanse blok krijgt volgens schattingen 68 van de 128 zetels. De Soenitische Toekomst Partij van premier Saad Hariri daalt van 31 naar slechts 21 zetels. Volgens Hariri hebben zijn tegenstanders geprobeerd zijn pro-Westerse partij kapot te maken.

Ook de ontwikkelingen in Libanon zijn van groot belang, aangezien een oorlog tussen Israël en Iran in Syrië hoogstwaarschijnlijk ook een nieuwe oorlog tussen de Joodse staat en Hezbollah zal betekenen.

De partners in crime zijn allang ingelicht over de dingen die gaan komen en ze zijn de afgelopen dagen dan ook heel druk geweest.

In afwachting van president Trumps besluit (vanavond 20.00 uur Nederlandse tijd) of hij de nucleaire deal met het land schrapt of toch nog even intact laat, verplaatsen de Amerikanen, Britten en Franse ongewoon grote hoeveelheden vliegtuigen, drones en schepen richting Syrië. Analisten vermoeden dan ook dat Trump de overeenkomst gaat annuleren, en de massale militaire aanwezigheid rond Syrië is bedoeld om een eventuele Iraanse vergeldingsaanval op Israël – die het hele Midden Oosten in brand kan steken – te voorkomen. 

Ter voorbereiding van de komende False Flag aanval heeft Israël iedereen al voorbereid en meegedeeld dat ze ongewone troepenbewegingen van de Iraanse strijdkrachten in Syrië hebben waargenomen.

Twitter updates WW3

De lokale bevolking in de grensgebieden kunnen zich naar de schuilkelders begeven als ze dat willen, omdat die inmiddels zijn opengesteld door de autoriteiten.

Alles wijst erop dat een beslissing al lang is genomen en misschien zal het anders gaan verlopen, maar de voortekenen wijzen op een komende False Flag operatie. Met zekerheid zal die aanval een flase flag zijn omdat het voor Iran in dit stadium absoluut geen zin heeft om wilde aanvallen op Israël uit te voeren. Het zou absoluut niet in het belang zijn van Iran, maar dat zijn "kleinigheden" waar men over het algemeen niet zo op let.

 

Iran attack WW3

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information