De Theorist - No shit, Sharelog!

 

De oorlog met Rusland lijkt onvermijdelijk

Ogenschijnlijk wil de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump goede maatjes worden met de Russische president Poetin.

Zoals gewoonlijk is de situatie echter precies andersom dan de wereld die ons wordt voorgespiegeld en zal Rusland worden aangevallen.


Onder dit artikel staat een documentaire waaruit zonder enige twijfel blijkt dat de benoeming van Donald Trump als president al lang geleden is voorbereid. Dat de “verkiezingsstrijd” met Hillary Clinton niets anders was dan een toneelspel en dat alles al lang van te voren is besloten.


Oorlog met rusland

Afgelopen vrijdag werd het langverwachte rapport van de Amerikaanse veiligheidsdiensten gepresenteerd over de zogenaamde Russische hacks van de Amerikaanse Democratische Partij en mensen zoals Hillary's campagneleider en van pedofilie verdachte John Podesta.

Het rapport was uiteraard precies wat was verwacht:

De Russische president Vladimir Poetin heeft in 2016 opdracht gegeven voor een „beïnvloedingscampagne” gericht op de Amerikaanse verkiezingen met de bedoeling het democratisch proces te ondermijnen en de Democratische presidentskandidate Hillary Clinton te belasteren. Dat staat in een rapport dat de Amerikaanse veiligheidsdiensten vrijdag naar buiten brachten.

„We stellen verder vast dat Poetin en de Russische regering een duidelijke voorkeur ontwikkelden voor de gekozen president Trump”, aldus het tot dusver geheime rapport van de Amerikaanse veiligheidsdiensten NSA, CIA en FBI. „We stellen ook vast dat Poetin en de Russische regering probeerden Trumps kansen gekozen te worden te vergroten door Clinton in diskrediet te brengen en haar ongunstig af te schilderen tegenover hem.”


Ook de nieuwe president Donald Trump die altijd had gezegd dat er niets van waar was dat de Russen die hack zouden hebben uitgevoerd, draait zoals we inmiddels gewend zijn, om als een blad aan de boom met het volgende resultaat:

Donald Trump heeft vrijdag een „constructieve” ontmoeting gehad met vertegenwoordigers van de Amerikaanse inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Na afloop zei de gekozen president dat hij „enorm veel respect heeft voor hun werk.” Hij beloofde meteen na zijn inauguratie op 20 januari een team te formeren dat binnen drie maanden met een plan moet komen om cyberaanvallen effectief te bestrijden en voortaan te voorkomen.

„Hoewel Rusland, China, andere landen, groepen en mensen van buiten constant blijven proberen in te breken op de computer-infrastructuur van onze overheidsinstellingen, bedrijven en organisaties, inclusief het Nationaal Comité van de Democraten, is dat absoluut niet van invloed geweest op de uitslag van onze verkiezingen. Ook is het een feit dat er niet is geknoeid met de stemmachines”, liet Trump in een korte verklaring weten. „We moeten agressief vechten en een eind maken aan die cyberaanvallen.”


Daarmee lijkt Trump enigszins terug te komen op eerdere uitspraken. Hij heeft lang volgehouden dat het allemaal onzin was dat hackers in Russische dienst via internet en het lekken van e-mails hebben geprobeerd stemming te maken in de VS.

Weg is het verhaal van Donald Trump over dat hij niet gelooft dat de Russen de hack hebben uitgevoerd.

Verbazingwekkend is dat er in het gehele vrijgegeven rapport van de veiligheidsdiensten, wat hier gelezen kan worden, wederom geen spatje bewijs wordt geleverd voor de beweringen.

Zoals de Britse journalist Glenn Greenwald zegt: iedere keer als het verhaal in een iets andere vorm wordt gepresenteerd, wordt er door de media gedaan alsof het bewezen is, maar niets is minder waar.


Twitter

Wel wordt in het rapport ook Wikileaks nog even door het slijk gehaald door te zeggen dat zij de informatie van Vladimir Poetin hebben gekregen.

Kortom, het is een variatie van het MH17 fabeltje dat Rusland de kwade genius is achter het neerhalen van dit vliegtuig met een BUK raket. Ook voor dat verhaal is nog nooit een spat bewijs geleverd en ook dat verhaal wordt nog steeds braaf geslikt door een volkomen gehypnotiseerde en slapende bevolking en zo zal het ook met dit verhaal gaan.

De troepenopbouw aan de grens met Rusland gaat onverminderd door, net zoals de misleidende propaganda die de ondergang van dit volk zal betekenen:

Zeker 4000 Amerikaanse soldaten en circa 2000 tanks komen vandaag aan in de Duitse Bremerhaven. De Amerikanen moeten Oost-Europa beschermen tegen Russische agressie.


xxxUit een eerder artikel over de voorspellingen van Edgar Cayce:

Het einddoel van de Chazaren is de onderwerping van Rusland, de controle van Centraal Azië en de bezetting van de Zijde Route die al duizenden jaren een belangrijke handelsweg is van oost naar west. Wanneer ze ook dit alles in handen hebben, hebben ze in feite de door hen uiteindelijk gewenste wereldcontrole.

De tijd om wakker te worden is kort, heel erg kort. Daar, waar het lijkt dat de iets intelligentere mensen zien wat er gebeurt, is de grote slapende massa volkomen gehersenspoeld door de mainstream media en blaat uit volle borst mee dat Poetin een agressieve boeman is die moet worden aangepakt.

Mensen die denken dat Donald Trump écht voor positieve veranderingen gaat zorgen, raden wij aan om de navolgende documentaire te bekijken.

Schud mensen wakker, doe het op iedere manier die je kunt bedenken.

Alleen wij zelf kunnen het stoppen.

Donald Trump Exposed As a Zionist Freemason Under Jesuit Control!

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information