De Theorist - No shit, Sharelog!

 

CIA heeft haar oog laten vallen op Noord Koreaanse opiumvelden

Voorafgaand aan de Amerikaanse bezetting van Afghanistan bedroeg de totale jaarlijkse opiumproductie 185 ton per jaar, waarna het snel steeg tot 3.400 ton en er een heroïne-epidemie in Amerika ontstond.

Op dit moment stijgt de vraag nog steeds en zoekt de CIA nieuwe productiegebieden. En laat Kim Jong-un zich nu óók toevallig volop op opium hebben gestort om de sancties te ontlopen.

Net zoals geheime organisaties als de vrijmetselaars onder controle staan de Sekte van het Alziend Oog, zo is dat ook het geval met veiligheidsdiensten zoals de Amerikaanse CIA.

Naast alle andere inkomsten waar deze selecte club met de dag rijker van wordt, hoort ook de drugshandel bij de belangrijke verdienmodellen van deze satanische elite.

Het is dan ook niet voor niets dat nadat deze lieden de "war on terror" waren begonnen en Afghanistan waren binnengevallen om daar Bin Ladens in grotten te gaan zoeken, ze hun aandacht richtten op de kwakkelende opiumindustrie in dat land.

Het toeval wil dat enkele maanden voor de Amerikaanse invasie de Taliban uitgebreid in het nieuws kwam omdat ze “een dramatisch einde hadden gemaakt aan de enorme opiumhandel in dat land”. Dit, omdat de leider van de fundamentalisten verklaard had dat de substantie niet-islamitisch was. Dat was op het moment dat de Afghaanse opiumindustrie 75 procent van de wereldopbrengst opium produceerde.

Toen gebeurde het volgende, zoals wij vier en een half jaar geleden schreven:

Afganistan exporteert tegenwoordig geen opium meer. Vooraanstaande Amerikanen, veel van hen publieke figuren, hebben samen met hulp van buitenlandse inlichtingendiensten uit India, Engeland, Canada en Duitsland, de grootste heroïnefabriek ter wereld gebouwd. Het vervoer van de drugs vindt plaats door de Noordelijk Gealliëerden.

Er wordt geleverd aan de plaatselijke markt (Afghanistan is nu een land van verslaafden), de gigantisch grote Russische markt en uiteraard Europa en Amerika. Europa wordt bevoorraad via twee routes. De ene is via Camp Bondsteel in Kosovo waar de door de Amerikanen vervoerde heroïne wordt overgedragen aan de maffia uit Kosovo/Albanië en via België, vanwaar uit de verdere distributie door Noord Europa plaatsvindt. Een groot deel van de heroïne wordt door de CIA direct verscheept naar Amerika met behulp van langeafstand drones (onbemande vliegtuigen) onder de dekmantel van “gevangenenvervoer”.

De gevolgen voor Amerika zijn dat de gevangenissen vol zitten met drugs-“slachtoffers“, ”gebroken soldaten” en een totaal geruïneerde economie. Een land waar in feite iedere Amerikaanse burger medeplichtig is aan de door de overheid begane misdaden. Afghanistan is een melkkoe die de voorraad heroïne voor de hele wereld levert. Dit is een miljardenindustrie waar de “elitetroepen”, de jongens die je regelmatig op televisie ziet met hun hun geavanceerde helmen en speciale opleidingen, de “glamour boys”, ook op de hoogte zijn en weten dat wat hier geschreven staat de waarheid is.

Het merendeel van de terreuraanvallen in Afghanistan en Pakistan zijn en worden altijd in scene gezet om de Amerikaanse aanwezigheid te rechtvaardigen, een oorlog tegen Amerika zélf, door Amerikanen die gebruik maken van gangsters en hand in hand werken met corrupte en grotendeels geprivatiseerde inlichtingendiensten.


Niemand had zich ooit voor kunnen stellen dat Amerika 98% van de wereldhandel in heroïne in handen zou krijgen.

Het verbouwen van opium in Afghanistan is nadat de Amerikanen kwamen zodanig gegroeid dat op dit moment 90 procent van alle heroïne afkomstig is uit Afghanistan.

Dit alles heeft de laatste tijd de speculatie aangewakkerd dat er wellicht meer zit achter het demoniseren van Noord Korea dan alleen een nieuwe centrale bank voor de Rothschild. Dit, omdat Noord Korea ook een opium producerend land is.

In eerste instantie was de opiumproductie in het land door Kim Jong-un behoorlijk aan banden gelegd, maar sinds de sancties het land toch wel hard hebben geraakt, schijnt het dat de opiumproductie opnieuw is opgepakt om zo via smokkelroutes toch aan de nodige gelden te komen.

Dit alles is onder andere door een Noord Koreaanse overloper en voormalig president van Noord Koreaanse Strategisch Centrum, Kang Cheol-hwan, verteld aan het Zuid Koreaanse persagentschap Yonhap.

Hoewel natuurlijk op dit moment Noord Korea lang niet zo groot is als Afghanistan qua opiumproductie na de Amerikaanse invasie, is het toch heel behoorlijk en produceert het op dit moment ongeveer 40 ton per jaar, vergelijkbaar met de productie in Pakistan. De meeste opium uit Noord Korea wordt China binnen gesmokkeld en deze handel heeft dus ook geen last van sancties.

Het schijnt dat de aandacht van de CIA inmiddels ook vol op Noord Korea is gericht vanwege haar opiumproductie, aangezien zij al op grote schaal betrokken zijn bij de opiumhandel en drugshandel in het algemeen. Niet alleen in Afghanistan, maar ook vanuit Latijns Amerika naar de VS staat grotendeels onder controle van de CIA, zoals inmiddels aangetoond in diverse uitgebreide onderzoeken.

Het is dan ook geen toeval dat de enorme toename van heroïnegebruik in Amerika gelijke tred houdt met de Amerikaanse invasie van Afghanistan. De epidemie waarvan nu sprake is, begon na de Amerikaanse bezetting van Afghanistan in 2002 en sinds die tijd, in de periode tot 2013, is het heroïnegebruik in Amerika met 63 procent gestegen en is het aantal overdoses verviervoudigd.

Wanneer Amerika uiteindelijk Noord Korea zal bezetten, dan kan je er vergif op innemen dat ze de papavervelden in het land door militairen zullen laten beschermen, net zoals ze dat doen in Afghanistan.


xxx

Ook ons land is trots dat het een bijdrage heeft mogen leveren aan het drugsimperium van de Sekte van het Alziend Oog.

Afghanistan: ISAF, 2002-heden, internationale veiligheidsmacht voor bescherming van regering-Karzai en wederopbouw van het land, ruim 4400 militairen, zes doden.

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information