De Theorist - No shit, Sharelog!

 

9/11: “Pentagon niet geraakt door Boeing 757″

De gepensioneerde Amerikaanse kolonel George Nelson is tot de conclusie gekomen dat het Pentagon op 11 september 2001 niet is geraakt door een vliegtuig. Nelson hield zich bij de Amerikaanse luchtmacht 34 jaar lang bezig met vliegtuigonderhoud en ook verrichte hij onderzoek naar vliegtuigongelukken.

United Airlines vlucht 93 met registratienummer N591UA zou op 9/11 zijn neergestort in een weiland in Pennsylvania. Er werden luchtfoto’s van de vermeende rampplek vrijgegeven, maar het is volgens Nelson nooit bewezen dat op de plek daadwerkelijk een vliegtuig is neergestort. In tegendeel: het vliegtuig met registratienummer N591UA was na 9/11 nog steeds operationeel.

American Airlines vlucht 11 met registratienummer N334AA zou zich in de noordelijke toren van het WTC hebben geboord. United Airlines vlucht 175 met registratienummer N612UA zou in de zuidelijke toren van het WTC zijn gecrasht. Op Ground Zero is geen enkel onderdeel teruggevonden dat correspondeert met de genoemde registratienummers, aldus Nelson.

American Airlines vlucht 77 met registratienummer N644AA zou zich in het Pentagon hebben geboord. Hoewel dit vliegtuig een spanwijdte van 38 meter had, was het inslaggat slechts 20 meter in doorsnee. Er zouden vliegtuigonderdelen zijn gevonden, maar de corresponderende registratienummers zijn volgens Nelson nooit achterhaald. Hij voegde toe dat materiaal is achtergehouden.

“De overheid beweert dat op 11 september 2001 vier lijntoestellen zijn gecrasht, maar er is geen enkel onderdeel gevonden dat kan worden gelinkt aan de registratienummers van de vier vliegtuigen,” aldus Nelson. “Het lijkt er zelfs op dat al het potentiële bewijs bewust verborgen is gehouden voor het publiek.”

Op basis van de schade aan het Pentagon zou iedere rationele onderzoeker concluderen dat een Boeing 757 zich niet in het Pentagon heeft geboord, aldus de gepensioneerde kolonel. Ook het kleine gat in de grond op de rampplek in Pennsylvania kan volgens Nelson nooit zijn veroorzaakt door een passagiersvliegtuig, laat staan een Boeing 757.

© Copyright (c) NineForNews.nl

 

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information